Made in Japan

Alle vores produkter er designet og fremstillet i Japan af familievirksomheden, Hachiman-Kasei.

Japan er et meget folkevarmt og gæstfrit land med utroligt lange og stolte nationale traditioner.

Japanerne har ligeledes altid været et folkefærd med utroligt høje krav til sig selv og egen præstation. Disse høje krav grænser i mange tilfælde til en perfektionisme. Og netop denne perfektionisme kommer blandt andet til udtryk i deres håndværk og øje for den gode og afgørende detalje.

Dette skinner i høj grad også igennem hos Hachiman og deres fantastiske produkter. Nogle produkter blev oprindeligt udtænkt og designet så godt, at der nærmest ikke er behov for ændringer – eksempelvis deres ikoniske og verdenskendte Omnioutil-spand.

Andre produkter skal konstant tilpasses og optimeres, så de både følger med forbrugerens efterspørgsel og med livsstilsmæssige ændringer. Én af de vigtigste og største ændringer i vores livsstil som forbrugere, er vores ønske og behov for, at tænke mere bæredygtigt.

Derfor har Hachiman lavet markante ændringer i deres produktionsfaciliteter, for at kunne imødekomme en langt mere bæredygtig produktion af blandt andet potterne fra deres Gardens-serie. Det var en kæmpe udfordring, at pludselig tilføre overskudstræ og genanvendt papir til deres sædvanlige plastikprodukter. Det er dog en investering, som både vi og Hachiman er enormt glade og stolte over – og det er bestemt ikke den sidste bæredygtige investering, som Hachiman laver.

Når først en hårdtarbejdende og innovativ japansk familievirksomhed har lagt sig forrest i feltet, vil de også kæmpe og arbejde benhårdt for, at bevare position og konstant forbedre deres produkter.

Made In Japan betyder kvalitet for pengene, langtidslevende produkter og et højt moralsk og etisk kodeks i forretningen.

Indkøbskurv (0)

Kurv