Fra klinik til butik - og fra grossist til gardens

Det hele startede i 2009, hvor Ida Pontoppidan åbnede en zoneterapi- og hypnoseklinik i et gult hus i Ribe.
De dejlige vinduer til gaden blev dekoreret og inden længe var der nogen, som spurgte om tingene i vinduerne var til salg... "Ja, hvorfor ikke?", tænkte Ida. Derfra startede salget, og Det Gule Hus i Ribe blev født.

Idas motto for butikken var, at der skulle være både "nyt og gammelt" på hylderne - og det nye skulle helst være noget, du ikke kunne finde i alle andre butikker.
Det "gamle" fandt Ida på loppemarkeder i Frankrig og det "nye" fandt hun på messer rundt i verden.
Hun mødte kort tid efter teamet fra Hachiman på en messe i Frankrig. De første Hachiman-produkter blev købt hjem til butikken, og de solgte så godt, at Hachiman efter få måneder spurgte, om ikke Ida kunne tænke sig at blive dansk distributør af deres varer. Og selvfølgelig var den dengang 56 år unge Ida da klar på et nyt eventyr.

EN NY VIRKELIGHED

Ida gav den derefter fuld gas som både butiksindehaver og grossist, men måtte erkende, at arbejdsbyrden var for stor. Derfor valgte hun at fokusere sin tid på arbejdet som grossist. Dette medførte en enorm stigning i interessen for produkterne og salget - og hurtigt blev Ida Hachimans distributør i hele Skandinavien, Tyskland, England, Østrig og Italien.
Nu hvor de danske og europæiske butikker bugner af japanske spande, kurve og opbevaringskasser, har Ida valgt at selv prøve kræfter med salget af Hachimans nye og smukke serie af produkter til haven - Gardens. Og dermed opstod hendes nye butik - Gardens.dk.

Find os på facebook

Indkøbskurv (0)

Kurv